Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Xian Zhang Mr. Zhong Xian Zhang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-23737136 Email:ericzhang@tuwtech.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Guangdong Giant Fluorine Energy Saving Technology Co, Ltd dumunung ing Dongguang City minangka industri kimia riset lan manufaktur, manufaktur, agen pemrosesan bahan fotolistrik, lan skema teknis minangka salah sawijining perusahaan inovatif.

Ing bidang bahan kimia lan nanomaterials , perusahaan wis nggabungake agen tunggal merek terkenal ing ngarep lan luar negeri. Bisa nyedhiyakake sumber materi lan dhukungan teknis kanggo perawatan permukaan. Perusahaan iki nduweni riset lan pangembangan senyawa fluorokarbon , medium transfer panas fluorokarbon , produksi lan penjualan tiga nanoscale cairan anti fluorinasi lan ngembangake lapangan aplikasi perusahaan teknologi tinggi; Medium transfer panas fluorokarbon akeh digunakake ing energi anyar , lapangan ekonomi anyar lan pendinginan panas-sink saka industri militer, sing wis ngasilake daya energi sing luar biasa lan efek pengurangan konsumsi. Utamané modhèl transfer panas seri TUW-HYM-47, transformasi modhèrsi cair kabut wis diterapaké ing server pusat data, tanpa perlu kahanan udara lan kamar pendinginan, kanthi saé ngurangi konsumsi daya, kurang saka 1,1 PUE. Dibandhingake karo penyejuk udara tradisional, bisa ngirit energi luwih saka 85%. Seri produk iki uga bakal diaplikasikan kanthi jumbuh karo penyisipan cooling lan panas saka inverter pasokan listrik berkecepatan tinggi, kendaraan bertenaga baterai lithium, turbin angin, pabrik tenaga nuklir, mesin pertambangan, jaringan listrik UHV, lan sistem radar militer.

Kanthi perkembangan bisnis, perusahaan wis ngolah tim profesional, mampu lan berkualitas, adhedhasar konsep "nggawe nilai kanggo pelanggan", kanthi teknologi inovatif lan layanan tulus kanggo terus ningkatake daya saing inti perusahaan, kanggo nggawe kahanan win-win karo pelanggan, nyedhiyakake produk lan layanan sing kompetitif menyang pelanggan liwat akeh saluran informasi lan perspektif pangembangan pasar prospektif sing unik.



Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Guangdong Giant Fluorine Energy Saving Technology Co, Ltd dumunung ing Dongguang City minangka industri kimia riset lan manufaktur, manufaktur, agen pemrosesan bahan fotolistrik, lan skema teknis minangka salah sawijining perusahaan inovatif.

Ing bidang bahan kimia lan nanomaterials , perusahaan wis nggabungake agen tunggal merek terkenal ing ngarep lan luar negeri. Bisa nyedhiyakake sumber materi lan dhukungan teknis kanggo perawatan permukaan. Perusahaan iki nduweni riset lan pangembangan senyawa fluorokarbon , medium transfer panas fluorokarbon , produksi lan penjualan tiga nanoscale cairan anti fluorinasi lan ngembangake lapangan aplikasi perusahaan teknologi tinggi; Medium transfer panas fluorokarbon akeh digunakake ing energi anyar , lapangan ekonomi anyar lan pendinginan panas-sink saka industri militer, sing wis ngasilake daya energi sing luar biasa lan efek pengurangan konsumsi. Utamané modhèl transfer panas seri TUW-HYM-47, transformasi modhèrsi cair kabut wis diterapaké ing server pusat data, tanpa perlu kahanan udara lan kamar pendinginan, kanthi saé ngurangi konsumsi daya, kurang saka 1,1 PUE. Dibandhingake karo penyejuk udara tradisional, bisa ngirit energi luwih saka 85%. Seri produk iki uga bakal diaplikasikan kanthi jumbuh karo penyisipan cooling lan panas saka inverter pasokan listrik berkecepatan tinggi, kendaraan bertenaga baterai lithium, turbin angin, pabrik tenaga nuklir, mesin pertambangan, jaringan listrik UHV, lan sistem radar militer.

Kanthi perkembangan bisnis, perusahaan wis ngolah tim profesional, mampu lan berkualitas, adhedhasar konsep "nggawe nilai kanggo pelanggan", kanthi teknologi inovatif lan layanan tulus kanggo terus ningkatake daya saing inti perusahaan, kanggo nggawe kahanan win-win karo pelanggan, nyedhiyakake produk lan layanan sing kompetitif menyang pelanggan liwat akeh saluran informasi lan perspektif pangembangan pasar prospektif sing unik.



Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki