Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Xian Zhang Mr. Zhong Xian Zhang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-23737136 Email:ericzhang@tuwtech.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Guangdong Giant Fluorine Energy Saving Technology Co, Ltd mapan ing Kutha Dongguang yaiku industri kimia riset lan pangembangan, pabrik, agen pemprosesan bahan fotoelektrik, lan skema teknis minangka salah sawijining perusahaan inovatif.

Ing lapangan bahan kimia lan nanomaterial , perusahaan wis nggabungake siji-sijine agen tunggal merek terkenal ing omah lan ing luar negeri. Bisa nyedhiyakake pasokan bahan kelas pertama lan dhukungan teknis kanggo perawatan permukaan. Perusahaan kasebut setya riset lan pangembangan senyawa fluorocarbon , medium transfer heat fluorocarbon , produksi lan adol saka cairan anti fluorin nanoscale telung lan nggedhekake lapangan aplikasi kanggo perusahaan berteknologi tinggi; Medium transfer panas Fluorocarbon digunakake kanthi akeh ing energi anyar , kolom ekonomi anyar lan pendinginan panas ing industri militer, sing wis entuk energi nyimpen sing apik lan efek pengurangan konsumsi. Utamane medium transfer panas Siri TUW-HYM-47, transformasi fase cairan kecemplung ditrapake ing server pusat data, tanpa kudu nyaman udara lan ruangan kulkas, suda bisa nggunakake konsumsi tenaga, kurang saka 1.1 PUE. Dibandhingake karo penyaman udara tradisional, bisa ngirit energi luwih saka 85%. Produk produk iki uga bakal digunakake kanthi umum kanggo penyejuk lan panas dissipation penyebaran tenaga listrik kacepetan dhuwur, inverter baterei lithium, turbin angin, tanduran tenaga nuklir, mesin pertambangan, grahana tenaga UHV lan sistem radar militer.

Kanthi pangembangan bisnis, perusahaan kasebut nggarap tim profesional, berkualitas lan berkualitas tinggi, tundhuk karo konsep "nggawe nilai kanggo pelanggan", kanthi teknologi inovatif lan layanan sing tulus terus-terusan ningkatake daya saing inti perusahaan, nggawe Kahanan win-win karo para pelanggan, nyedhiyakake produk lan layanan sing kompetitif marang para pelanggan liwat saluran informasi lan perspektif pembangunan pasar sing unik.



Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Guangdong Giant Fluorine Energy Saving Technology Co, Ltd mapan ing Kutha Dongguang yaiku industri kimia riset lan pangembangan, pabrik, agen pemprosesan bahan fotoelektrik, lan skema teknis minangka salah sawijining perusahaan inovatif.

Ing lapangan bahan kimia lan nanomaterial , perusahaan wis nggabungake siji-sijine agen tunggal merek terkenal ing omah lan ing luar negeri. Bisa nyedhiyakake pasokan bahan kelas pertama lan dhukungan teknis kanggo perawatan permukaan. Perusahaan kasebut setya riset lan pangembangan senyawa fluorocarbon , medium transfer heat fluorocarbon , produksi lan adol saka cairan anti fluorin nanoscale telung lan nggedhekake lapangan aplikasi kanggo perusahaan berteknologi tinggi; Medium transfer panas Fluorocarbon digunakake kanthi akeh ing energi anyar , kolom ekonomi anyar lan pendinginan panas ing industri militer, sing wis entuk energi nyimpen sing apik lan efek pengurangan konsumsi. Utamane medium transfer panas Siri TUW-HYM-47, transformasi fase cairan kecemplung ditrapake ing server pusat data, tanpa kudu nyaman udara lan ruangan kulkas, suda bisa nggunakake konsumsi tenaga, kurang saka 1.1 PUE. Dibandhingake karo penyaman udara tradisional, bisa ngirit energi luwih saka 85%. Produk produk iki uga bakal digunakake kanthi umum kanggo penyejuk lan panas dissipation penyebaran tenaga listrik kacepetan dhuwur, inverter baterei lithium, turbin angin, tanduran tenaga nuklir, mesin pertambangan, grahana tenaga UHV lan sistem radar militer.

Kanthi pangembangan bisnis, perusahaan kasebut nggarap tim profesional, berkualitas lan berkualitas tinggi, tundhuk karo konsep "nggawe nilai kanggo pelanggan", kanthi teknologi inovatif lan layanan sing tulus terus-terusan ningkatake daya saing inti perusahaan, nggawe Kahanan win-win karo para pelanggan, nyedhiyakake produk lan layanan sing kompetitif marang para pelanggan liwat saluran informasi lan perspektif pembangunan pasar sing unik.



Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki