Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Zhong Xian Zhang Mr. Zhong Xian Zhang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
 Tel:86-0755-23737136 email:ericzhang@tuwtech.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Guangdong Giant Fluorine Energy Saving Technology Co, Ltd aya di Kota Dongguang mangrupikeun industri panalungtikan sareng pamekaran kimia, manufaktur, agén pamrosesan bahan fotoelektrik, sareng skéma téknis mangrupikeun salah sahiji usaha inovatif.

Dina widang bahan kimia sareng nanomaterial , perusahaan parantos ngahijikeun agén tunggal merek anu terkenal di bumi sareng di luar negeri. Éta tiasa nyayogikeun bahan kelas kelas munggaran sareng dukungan téknis pikeun pangubaran permukaan. Perusahaan ieu komitmen pikeun neuleuman sareng ngamekarkeun sanyawa fluorocarbon , medium transfer heat fluorocarbon , produksi sareng penjualan nanoscale tilu cairan anti fluorinated sareng dilegakeun kolom aplikasi perusahaan berteknologi tinggi; Sedeng mindahkeun panas Fluorocarbon ieu loba dipaké dina énérgi anyar, médan ékonomi anyar jeung panas-tilelep cooling industri militer, anu geus kahontal hemat energi anu luar biasa tur pangaruh ngurangan konsumsi. Utamana kami medium transfer panas TUW-HYM-47, transformasi fase cairan immersion diterapkeun ka server pusat data, tanpa kudu AC sareng ruangan kulkas, ngirangan konsumsi listrik, kirang tina 1.1 PUE. Dibandingkeun sareng AC udara tradisional, éta tiasa nyimpen langkung ti 85% tanaga. Produk ieu séri ogé bakal dilarapkeun sacara lega pikeun penyejukan sareng dissipation panas tina kakuatan suplai karéta gancang ku inverter, kandaraan listrik batré litium, turbin angin, tanaga listrik nuklir, mesin pertambangan, jaringan listrik UHV sareng sistem radar militér.

Kalayan ngembangkeun bisnis, perusahaan parantos ngokolakeun tim profesional, sanggup, sareng berkualitas tinggi, nganut kana konsép "nyiptakeun nilai pikeun nasabah", kalayan téknologi inovatif sareng jasa tulus pikeun terus ningkatkeun daya saing usaha perusahaan, nyiptakeun kaayaan win-win sareng para nasabah, mikeun produk sareng jasa kalapa pikeun para nasabah ngalangkungan saluran inpormasi sareng sudut pandang pangembangan pasar anu unik.



Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Guangdong Giant Fluorine Energy Saving Technology Co, Ltd aya di Kota Dongguang mangrupikeun industri panalungtikan sareng pamekaran kimia, manufaktur, agén pamrosesan bahan fotoelektrik, sareng skéma téknis mangrupikeun salah sahiji usaha inovatif.

Dina widang bahan kimia sareng nanomaterial , perusahaan parantos ngahijikeun agén tunggal merek anu terkenal di bumi sareng di luar negeri. Éta tiasa nyayogikeun bahan kelas kelas munggaran sareng dukungan téknis pikeun pangubaran permukaan. Perusahaan ieu komitmen pikeun neuleuman sareng ngamekarkeun sanyawa fluorocarbon , medium transfer heat fluorocarbon , produksi sareng penjualan nanoscale tilu cairan anti fluorinated sareng dilegakeun kolom aplikasi perusahaan berteknologi tinggi; Sedeng mindahkeun panas Fluorocarbon ieu loba dipaké dina énérgi anyar, médan ékonomi anyar jeung panas-tilelep cooling industri militer, anu geus kahontal hemat energi anu luar biasa tur pangaruh ngurangan konsumsi. Utamana kami medium transfer panas TUW-HYM-47, transformasi fase cairan immersion diterapkeun ka server pusat data, tanpa kudu AC sareng ruangan kulkas, ngirangan konsumsi listrik, kirang tina 1.1 PUE. Dibandingkeun sareng AC udara tradisional, éta tiasa nyimpen langkung ti 85% tanaga. Produk ieu séri ogé bakal dilarapkeun sacara lega pikeun penyejukan sareng dissipation panas tina kakuatan suplai karéta gancang ku inverter, kandaraan listrik batré litium, turbin angin, tanaga listrik nuklir, mesin pertambangan, jaringan listrik UHV sareng sistem radar militér.

Kalayan ngembangkeun bisnis, perusahaan parantos ngokolakeun tim profesional, sanggup, sareng berkualitas tinggi, nganut kana konsép "nyiptakeun nilai pikeun nasabah", kalayan téknologi inovatif sareng jasa tulus pikeun terus ningkatkeun daya saing usaha perusahaan, nyiptakeun kaayaan win-win sareng para nasabah, mikeun produk sareng jasa kalapa pikeun para nasabah ngalangkungan saluran inpormasi sareng sudut pandang pangembangan pasar anu unik.



Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan