Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Zhong Xian Zhang Mr. Zhong Xian Zhang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
 Tel:86-0755-23737136 email:ericzhang@tuwtech.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Guangdong Giant Fluorine Energy Musim Panas Téhnologi Co., Ltd ieu lokasina di Dongguang Kota mangrupakeun industri panalungtikan kimiawi sarta ngembangkeun, manufaktur, photoelectric agén bahan processing, jeung skéma teknis nya salah sahiji usaha inovatif.

Dina widang Bahan kimiawi na nanomaterials, parusahaan geus terpadu dampal suku agent of merek well-dipikawanoh di imah jeung di mancanagara. Bisa nyadiakeun-kelas munggaran suplai bahan jeung rojongan teknis pikeun pengobatan permukaan. Pausahaan ieu komitmen panalungtikan sarta pamekaran sanyawa fluorocarbon, sedeng fluorocarbon mindahkeun panas, produksi jeung diobral di nanoscale tilu anti cair fluorinated tur dilegakeun widang aplikasi tina usaha tinggi-tech; Sedeng mindahkeun panas Fluorocarbon ieu loba dipaké dina énérgi anyar, médan ékonomi anyar jeung cooling panas-tilelep industri militer, anu geus kahontal hemat energi anu luar biasa tur pangaruh ngurangan konsumsi. Utamana urang TUW-HYM-47 séri panas sedeng mindahkeun, immersion transformasi fase cair anu dilarapkeun ka server data puseur, tanpa butuh AC na kamar refrigeration, greatly ngurangan konsumsi kakuatan, kirang ti 1,1 PUE. Dibandingkeun jeung AC tradisional, eta tiasa nyimpen énérgi leuwih ti 85%. Runtuyan ieu produk ogé bakal lega dilarapkeun ka cooling jeung panas dissipation tina speed tinggi inverter catu daya karéta, batré litium Powered kandaraan, PLTMH angin, pembangkit listrik nuklir, mesin pertambangan, UHV grids kakuatan sarta Sistem radar militér.

Kalawan ngembangkeun bisnis, parusahaan geus dibudidayakan hiji tim-kualitas luhur profésional, boga kabisa na, adhering ka konsep "nyieun nilai pikeun konsumén", kalawan téhnologi inovatif sarta layanan ikhlas mun terus ningkatkeun daya saing inti usaha, mun nyieun kaayaan win-win jeung konsumén, nyadiakeun produk jeung jasa kalapa ka konsumén ngaliwatan lega saluran informasi jeung calon pandang ngembangkeun pasar unik.



Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Guangdong Giant Fluorine Energy Musim Panas Téhnologi Co., Ltd ieu lokasina di Dongguang Kota mangrupakeun industri panalungtikan kimiawi sarta ngembangkeun, manufaktur, photoelectric agén bahan processing, jeung skéma teknis nya salah sahiji usaha inovatif.

Dina widang Bahan kimiawi na nanomaterials, parusahaan geus terpadu dampal suku agent of merek well-dipikawanoh di imah jeung di mancanagara. Bisa nyadiakeun-kelas munggaran suplai bahan jeung rojongan teknis pikeun pengobatan permukaan. Pausahaan ieu komitmen panalungtikan sarta pamekaran sanyawa fluorocarbon, sedeng fluorocarbon mindahkeun panas, produksi jeung diobral di nanoscale tilu anti cair fluorinated tur dilegakeun widang aplikasi tina usaha tinggi-tech; Sedeng mindahkeun panas Fluorocarbon ieu loba dipaké dina énérgi anyar, médan ékonomi anyar jeung cooling panas-tilelep industri militer, anu geus kahontal hemat energi anu luar biasa tur pangaruh ngurangan konsumsi. Utamana urang TUW-HYM-47 séri panas sedeng mindahkeun, immersion transformasi fase cair anu dilarapkeun ka server data puseur, tanpa butuh AC na kamar refrigeration, greatly ngurangan konsumsi kakuatan, kirang ti 1,1 PUE. Dibandingkeun jeung AC tradisional, eta tiasa nyimpen énérgi leuwih ti 85%. Runtuyan ieu produk ogé bakal lega dilarapkeun ka cooling jeung panas dissipation tina speed tinggi inverter catu daya karéta, batré litium Powered kandaraan, PLTMH angin, pembangkit listrik nuklir, mesin pertambangan, UHV grids kakuatan sarta Sistem radar militér.

Kalawan ngembangkeun bisnis, parusahaan geus dibudidayakan hiji tim-kualitas luhur profésional, boga kabisa na, adhering ka konsep "nyieun nilai pikeun konsumén", kalawan téhnologi inovatif sarta layanan ikhlas mun terus ningkatkeun daya saing inti usaha, mun nyieun kaayaan win-win jeung konsumén, nyadiakeun produk jeung jasa kalapa ka konsumén ngaliwatan lega saluran informasi jeung calon pandang ngembangkeun pasar unik.



Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan